BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
MEDYA

Gecenin Kraliçesi 4. bölüm 2. fragmanı

Gecenin Kraliçesi 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gecenin Kraliçesi yeni bölümünde Kartal'ın çaresizliği bakın neleri doğuracak.

Esra, Kartal’la bir çocukları olursa bütün sorunlarının çözüleceğine inanmaktadır ve bunun için harekete geçer. Fakat doktorunu ziyareti, tam olarak planladığı gibi gitmeyecektir.



Aziz Selin ile evlenmek istediğini ailesine açıklar. Ama bu kararda tek destekçisi Esra’dır. Mert, Hakan ve Hüma, acilen servet avcısı olduğunu düşündükleri Selin’e karşı birleşmek ve önlem almak gerektiğini düşünmektedir. Hem Selin’in geçmişini araştırmayı hızlandırır, hem de Selin’i Aziz’den vazgeçirmek için bir plan yaparlar.



Aziz’in Selin’e evlenme teklif edeceğini öğrenen Kartal yıkılır. Bir yanda onun için her şeyden vazgeçmeye hazır Esra, diğer tarafta ise Kartal’dan intikam almaya çalışan sevdiği kadın Selin arasında kalmıştır. Çaresizdir…



Aziz için Selin’in mutlu olması çok önemlidir. Ona çok büyük bir sürpriz hazırlar. Selin şaşkın ve mutludur. Aziz evlilik kararında ne kadar ciddi olduğunu göstermek için, Selin’in annesi Charlotte’u ve Sadık’ın ailesini köşke davet eder.



Kartal’ı yıllar sonrasında karşısında gören Charlotte olanlara anlam veremez… Selin’i oynadığı bu tehlikeli oyun konusunda uyarır. Ancak Selin’in planları vardır.



Mert, yaptığı planın tıkır tıkır işleyeceğini düşünmektedir. Ama restine karşılık Selin’in vereceği cevap, herkesi şaşırtacak ve aile bağlarını sarsacaktır.

Sitene Ekle
Etiketler