BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30

Gaziantep'te Fatma Şahin coşkusu yaşanıyor

Gaziantep'te Fatma Şahin coşkusu yaşanıyor

GAZİANTEP'te Fatma Şahin coşkusu yaşanıyor. Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı yeniden Fatma Şahin seçildi.

Gaziantep'te Fatma Şahin coşkusu yaşanıyor

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, seçmenlerin yüzde 54'ünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Şahin, ilk mesai gününde belediye çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı. En yakın rakibine yüzde 28 fark atarak seçimi kazanan Şahin'i kırmızı güllerle karşılayan çalışanlar, sevgi gösterisinde bulundu. Bu sırada belediye çalışanları, Kayahan'ın "Bizimkisi bir aşk hikayesi" isimli şarkısını seslendirdi.

Gaziantep'te Fatma Şahin coşkusu yaşanıyor

Şahin, burada yaptığı konuşmada, Gazianteplilerin halkın istikrar, güven ve kardeşlikten yana oy kullandığını belirterek, "Bugün bu başarı; bir aile olduysak, bir olduysak, beraber olduysak bu, aile olmanın başarısıdır. Bugün Büyükşehir Belediyesi olarak bunu ispatladık. Her bir kardeşim, genel sekreterimden, çaycı kardeşime kadar hepinize çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gaziantep'te Fatma Şahin coşkusu yaşanıyor

Yol arkadaşlarına basiretleri, vefaları, kardeşlikleri için ve bu zor coğrafyada, zor dönemlerde "dağ gibi arkasında durdukları" için minnet duyduğunu kaydeden Şahin, şöyle devam etti:  "Ben bu ailenin, bu takımın gücüne inandım. Hamdolsun, milletimize karşı bizi mahcup etmedi yüce Mevlam. Sizler arkamızda çok sağlam durdunuz. Sizin huzurunuzda tüm hemşehrilerime de çok teşekkür ediyorum. 3 Kasım'dan bu yana 15 defa bizi birinci çıkardılar.

Gaziantep'te Fatma Şahin coşkusu yaşanıyor

Oy veren vermeyen bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu sonuç bize şunu gösterdi: Sayenizde 'sayın başkanım' değil 'benim başkanım' olduk. Bu zor dönemde 2 bin yıllık kardeşliğimize inandık, bir Gaziantep modeli oluşturduk. Birileri fitnede, dedikoduda yarışmaya çalışırken biz işimizle projelerimizle yarıştık. Hemşerilerim; projelerimize, kardeşliğimize, gönül belediyeciliğimize 'durmak yok yola devam"