BIST 9.121
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,48
GÜNCEL

Game of Thrones'un final sezonuna damga vuracak sahne

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones’un çekimleri sürüyor. Dizinin Kuzey İrlanda’daki setinden görüntüler alan bir hayran, Game of Thrones’un finalinde tanık olunacak büyük bir olayı ortaya çıkardı.

Çekimleri devam eden popüler dizi Game of Thrones’un final sezonuna damgasını vuracak bir olayla ilgili çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Steven McAuley isimli bir Game of Thrones hayranı, dizinin Winterfell (Kıştepesi) sahnelerinin çekildiği Kuzey İrlanda’da bulunan setine yaklaşıp 8 saniyelik bir video çekti.

WINTERFELL YANIP KÜL OLACAK

Görüntülerde, Winterfell’in, yani Starkların yurdunun, tamamen alev alev yandığı görülüyor. Stark ailesi, atalarının yaşadığı evi Boltonların elinden kısa bir süre önce almış, Sansa, Jon Snow, Arya ve Bran Stark dizinin yayınlanan son sezonunda bir araya gelmişti. Fakat, ortaya çıkan büyük spoiler’dan anlaşıldığı üzere, mutluluğu henüz bulan Starkları, final sezonunda büyük bir sürpriz bekliyor. Bununla birlikte, Belfast Live adlı yayın organı, Winterfell yangınının, 400-500 arası ekstra görüntüyle birlikte dizinin final sezonundaki büyük bir savaş sahnesinin parçası olduğunu belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler