BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray’da çifte sevinç

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, bir hafta içinde 2 kupa birden kazandıklarını belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi...

Abone ol

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, bir hafta içinde 2 kupa birden kazandıklarını belirterek, çok mutlu olduklarını söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Eskişehirspor’u 1-0 mağlup ederek 15. kez kupayı müzesine götüren Galatasaray, bu gece İstanbul’a döndü. Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı takımın yönetim kurulu üyesi Şükrü Ergün, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı hakkında düşünceleri sorulması üzerine, “Şu mutluluğu biraz yaşayalım, hafta sonu için tabi ki kazanmayı düşünüyoruz. Bu hafta iki kupayı birden aldık. Son derece mutluyuz” cevabını verdi.
Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin kupayı futbolculardan Aydın Yılmaz ve Bruma’ya armağan etmesiyle ilgili düşüncelerini aktaran Ergün, “Çok güzel bir jest yaptı. Oyuncular kupa maçında sakatlandılar ve oynayamadılar. Ama o kupa onlara armağan edilerek her halde biraz olsun acıları hafifletilmiş olur” dedi.
(İHA)