BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Frei:’’Büyük bir klüpte oynuyorum’’

Beşiktaşlı genç futbolcu Kerim Frei ikinci yarı hazırlıklarının değerlendirmesini yaptı. Frei, "Büyük bir kulüpte oynuyorum" dedi. <br/>An...

Abone ol

Beşiktaşlı genç futbolcu Kerim Frei ikinci yarı hazırlıklarının değerlendirmesini yaptı. Frei, "Büyük bir kulüpte oynuyorum" dedi.
Antalya Serik’in Belek Beldesi’nde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta genç futbolcu Kerim Frei, sabah idmanı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kamplarının şu ana kadar gayet iyi gittiğini vurgulayan Frei, "Çok güzel bir tesiste kamp yapıyoruz. Takımdaki arkadaşlıkta çok iyi. Dün çok güçlü bir ekiple maç yaptık. Berabere kaldık. Bunun iyi bir sonuç olduğunu söyleyebilirim. Kamp şu ana kadar fena gitmiyor" diye konuştu.
Kerim Frei, zamanla daha iyi bir Türkçe konuşabileceğini ve takım arkadaşlarının da bu konuda kendisine yardım ettiğini söyledi.
"Büyük bir kulüpte oynuyorum" diyen siyah-beyazlı genç futbolcu Frei, "İngiltere’den daha farklı burada futbol kültürü. Ancak her gün biraz daha alışmaya çalışıyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Buradaki yapıda fiziksel. İngiltere’de de fiziksel. Dolayısıyla, iki lig arasında da çok bir fark yok. Sonuçta farklı bir ülke ve farklılıklarda söz konusu" şeklinde konuştu.
Ligin ikinci yarısında daha fazla süre almak istediğini ifade eden Kerim Frei, "Sonuçta farklı bir ülkeye geldim. Farklı bir kültür söz konusu. Dün yaptığım asist güzeldi. Umarım, ikinci yarı daha çok süre alırım" dedi.
(İHA)