BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Fox TV'de neler oluyor 3 program daha yayından kaldırılıyor

Fox TV'de neler oluyor  3 program daha yayından kaldırılıyor

Daha önce Mesut Yar köşesinde, Fox TV'nin Kaybolan Çiçekler ve Stil Avcıları programlarını yayından kaldırıcağını açıklamıştı. Şimdi de Fox TV'nin Milyonluk Resim, İlk Buluşma ve Mehmet Özer'le Mutfakta programlarını yayından kaldırıcağı iddia edildi.

Fox TV'de neler oluyor  3 program daha yayından kaldırılıyor

FOX TV'de sular bir türlü durulmuyor. Bir süre önce teker teker birçok dizisinin fişini çekmişti Fox Tv. Geçtiğimiz haftalarda ise Fox TV'nin bağlı olduğu yabancı kuruluşun satışı gerçekleşti. Sebep bu mudur bilinmez ama Fox TV iki programını yayından kaldırmıştı. Bu kaldırılan iki programı Mesut Yar, köşesinden açıklamıştı. Fox TV'den bir yayından kaldırma haberi daha geldi. Fox TV üç programını daha yayından kaldırıyor. Fox TV'de neler oluyor? Fox Tv'nin kaldırılan programları neler? İşte kaldırılan programlar hakkında detaylar...

Fox TV'de neler oluyor  3 program daha yayından kaldırılıyor

Fox, Disney grubuna satıldı. 21st Century, Fox'u 52 milyar dolar ödeyerek satın aldı . Satış, son yıllardaki en önemli ve büyük medya satışı. BBC Türkçe'nin aktardığı habere göre satış anlaşması, 20th Century Fox film stüdyosu ve İngiltere, Avrupa, Asya'daki Sky ve Star uydu yayınlarını da kapsıyor. FX ve National Geographic kablo kanalları, ABD'deki 22 bölgesel spor kanalı ve Fox grubunun dijital yayın platformu Hulu'daki hisselerinin de anlaşmayla Disney'e geçeceği aktarılıyor.

Fox TV'de neler oluyor  3 program daha yayından kaldırılıyor

Fox TV'nin satışı Türkiye'deki Fox TV'yi etkiliyor mu? Satışın üzerinden kısa bir süre geçti geçmesine ama Fox TV iki programının fişini çekti. Mesut Yar, kaldırılan programları köşesinden açıklamıştı. Bunun üzerine Fox TV üç tane daha programını yayından kaldırılacağı iddia ediliyor. Peki Fox TV hangi programları yayından kaldıracak.

Fox TV'de neler oluyor  3 program daha yayından kaldırılıyor

Mesut Yar yazısında Stil Avcıları ve İnci Ertuğrul'un Kaybolan Çiçekler programını yayından kaldırıldığını bu yazısı ile duyurmuştu'Stil Avcıları” son haftalarda yükselen reytinglerine rağmen final kararı aldı. FOX tüm günde en çok izlenin işlerinden birini kendi eliyle tarihe gömdü... Çok parlak bir başlangıç yapamamıştı ama kabul etmek gerekir ki şu son iki haftada aldığı reytingler kimi kanalın gündüz kuşağı işlerinin çok üstündeydi. Bu tip final kararlarının altında sadece ticari kaygılar olmuyor. Buradaki esas kaygı neydi bilemiyorum.