BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ağca yeni Polat olur mu?

"Ben 'Kurtlar Vadisi' senaristlerinin yerinde olsam, yeni öyküyü Ağca'nın üzerine kurardım." demiş Yüksel Aytuğ yazısında. Bir de üşenmemiş senaryo yazmış.

Abone ol

Vatan Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ bugünkü yazında 'Ağca yeni Polat olur mu' demiş. Ve 'Kurtlar Vadisi'nin 1. bölümünü Ağca'ya adapte etmiş.
Yazı: Yüksel Aytuğ
Kaynak: www.vatanim.com.tr

VALLAHİ bal gibi olur. Ben "Kurtlar Vadisi" senaristlerinin yerinde olsam, yeni öyküyü Ağca'nın üzerine kurardım. Haydi elim değmişken, ilk bölümü de çiziktireyim:
Ağca cezaevinden çıkar çıkmaz, bîr hastaneye götürülür. Yüzü, estetik operasyonla değiştirilir. Taburcu edildiğinde kendini karanlık bir ofiste karanlık adamların arasında bulur. Ona yeni görevlerini bildirirler. Hedef saptırmak için yeni Papa'ya suikastta bulunacaktır. Türkçe'nin en uzlaşmacı en aydın gazetecisini öldürerek, "bölgeyi temizlemeyecek"tir.
Büyük Ortadoğu Projesi'nin hayata geçmesinin önünde duran üç Ortadoğulu devlet adamını ortadan kaldıracak, kendisi farkına varmasa da bu tozduman arasında ABD'nin İran ve Suriye'ye müdahalesinin önünü açacaktır. Daha önce çarşafa bürünüp, Polat'ı hastaneden kaçıran Güllü Erhan, bu kez rahibe kılığına girip Vatikan'a sızakan'a sızacaktır.
Abdülhey cinsiyet değiştirip, İran'ın yeni şahini Ahmedinecad'ın önce gönlünü, sonra aklını çelecektir. Memati'nin görevi ise kafalarına sıka sıka Halep'e doğru ilerlemektir!
Ne o? Saçma mı geldi?
Peki Ağca'mn ikinci kez kaçırılır gibi cezaevinden çıkması, bayraklarla marşlarla kahraman muamelesi görmesi, kendisini alan Mercedes'in "özbey" sitesinde bulunması, ilk 48 saati dava arkadaşı Oral Çelik ile geçirmesine rağmen, devletin Ağca'yı üç gün boyunca fellik fellik araması daha mı az saçma?
"Kurtlar Vadisi" ekibiyle konuşurken, "Eğer söyleyecek sözümüzün kaldığına inanırsak, dizinin yeni bölümlerini çekebiliriz" demişlerdi. Hiç kaygılanmayın arkadaşlar. Kesinlikle konu sıkıntısı çekmezsiniz. Bu memleketin vadilerinde bu sis oldukça..