BIST 10.747
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.528,51

Filmi yapılacak futbolcu

Filmi yapılacak futbolcu

İnternethaber.com- çok değil üç hafta öncesine kadar kendi taraftarının idam sehpasına yolladığı futbolcuydu. spor yazarı mehmet demirkol'un dediği gibi "4 haftadır da maçları direkt çeviren adam. amerika’da olsa burak’ın dünkü oyunun 2 filmi yapılmıştı" sözleri aslında her şeyi...

Filmi yapılacak futbolcu

İNTERNETHABER.COM- Çok değil üç hafta öncesine kadar kendi taraftarının idam sehpasına yolladığı futbolcuydu. Spor yazarı Mehmet Demirkol'un dediği gibi "4 haftadır da maçları direkt çeviren adam. Amerika’da olsa Burak’ın dünkü oyunun 2 filmi yapılmıştı" sözleri aslında her şeyi özetliyordu.

Filmi yapılacak futbolcu

İkinci yarının başlamasıyla yere serilen Trabzonspor'un üzerindeki ölü toprağını atan isimlerin başında geliyor. Beşiktaş'ta oynadığı 1.5 sezonda 6 gol atarken 24. hafta itibariyle Trabzon'da 13 gole ulaştı.

Filmi yapılacak futbolcu

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta ta top kuşturdu Burak. Ona geleceğin "Hakan Şükür"ü diyorlardı. Hatta o dönemlerde Terim, onu A Milli takıma bile çağırmıştı.

Filmi yapılacak futbolcu

Oysa evdeki hesap ne Burak'a ne de bu iki büyük takıma uymamıştı. Burak için de taraftar içinde azap verici yıllardı. Taraflar memnun değillerdi hallerinden.