BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,63
MEDYA

Filinta 43. bölüm 2. fragmanı

Filinta dizisi 43. yeni bölümüyle 22 Ocak 2016 Cuma akşamı TRT 1'de olacak. Filinta'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Filinta 43. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 22 Ocak 2016 Cuma akşamı TRT 1'de...


Karargâhta çalışmaya başlayan Farah, patlamalardan şüpheli bulduğu bir adamı takip eder. Farah, adamı yakalayıp bu patlamalar konusunda konuşturmak isterken kendisini bir anda kıyasıya bir dövüşün içinde bulur.


Art arda patlamalar gerçekleşmektedir. Mustafa ve Ali patlamaların olduğu yerde hemen araştırmaya başlamışlardır. Ancak kimin yaptığına dair hiç bir ip uçları yoktur. Fakat bunları yapanın asıl hedefi içteki tarafları birbirine düşürüp büyük bir savaşa Osmanlı’yı hazırlamaktır. Telgrafhanede olan patlama İstanbul’un dışarı ile tüm bağlantılarını kesmiştir. Bunu organize edenlerin asıl maksadı nedir? Ve Padişah bu maksadın arkasında hangi ülkenin olduğunu bilecek ve gözdağı verecek kadar zekice bir hamle yapacaktır. Yüce Efendi Miloş ve Efendi Cemil’in bu olaylardaki etkileri nedir? Bu sefer hangi haince planın peşinde koşmaktadırlar?


Ahmet, artık Mustafa’nın da onayı ile gizli serviste göreve başlar. Mustafa, Ahmet’i Ali’nin çıraklığına verir. Ancak ilk büyük görevi canına mal olacak kadar önemli bir görevdir. Ustabey, Mustafa’nın patlamanın olduğu olay yerinde bulduğu kibrit çöpünün incelenmesinden başka büyük bir ipucu daha bulacaktır.


Padre Celal İstanbul'a dönecek ve gelişiyle Efendi Cemil’i rahatsız edecektir. Ancak Padre’nin kafasında başka planlar vardır…


Farah, Vakıf Okulunda yakalanmadan gizli görevinde başarılı olacak mıdır?


İstanbul'a önemli bir misafir gelecektir. Ancak bu kişi karanlık güçlerin takibindedir. Onu koruma görevi Mustafa ve Ali’ye verilecektir.

Sitene Ekle
Etiketler