BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.488,75
GÜNCEL

Fidye için kaçırılan iş adamı kurtarıldı

Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının şantiyesinden kaçırılan iş adamı Y.K. polisin 2 günlük takibinin ardından yapılan operasyonla kurtarılırken, saldırganların yakalanma fotoğrafları da yayınlandı.

Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının şantiyesinden kaçırılan iş adamı Y.K. polisin 2 günlük takibinin ardından yapılan operasyonla kurtarıldı. Önce 150 bin lira fidye isteyen daha sonra fikirlerini değiştirerek, iş adamının hayatı karşılığında 100 bin Euro değerinde bir iş makinesine razı olan inşaat işiyle uğraştıkları öğrenilen 6 şüpheli gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler "Olayın asıl mağduru biziz, bizi dolandırdılar, elimizde çekler var" diye bağırdılar.


Kartal, Topselvi'de bulunan ünlü bir inşaat firmasının şantiyesine 14 Mart 2017 tarihinde sabah saatlerinde gelen 6 kişi, şantiyede taşeron olarak çalışan hafriyat firması sahibi L.K.'yı sordu. O an için şantiye de bulunmayan L.K. yerine silahla tehdit ettikleri kardeşi Y.K.'yı kaçıran 6 kişi ortadan kayboldu. Kaçırma olayının duyulması üzerine polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


Polis sorgularında inşaat işiyle uğraştıklarını söyleyen şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında Anadolu adliyesine gönderildi. Şüpheliler çıkışta "Olayın asıl mağdurları biziz, dolandırıldık, paramızı alamadık. Elimizde ödenmemiş çekler var." diyerek bağırdılar.

Sitene Ekle
Etiketler