BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.502,86
GÜNCEL

Feyzullah Yetgin konut kampanyasının detaylarını anlattı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, gayrimenkul sektörünün Çevre ve Şehircilik Başkanlığı desteğiyle hazırladığı indirim kampanyası hakkında bilgi verdi.

Gayrimenkul sektörünün Çevre ve Şehircilik Başkanlığı desteğiyle hazırladığı indirim kampanyası bugün başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kampanyanın ayrıntılarını paylaşmak için sektör temsilcileriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısının ardından Internethaber.com'a açıklamalarda bulunan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, kampanya için çok cazip bir ödeme planı olduğunu ifade etti. Kampanyanın 29 Ağustos - 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olduğunu söyleyen Yetgin, açıklamasında şu sözlere yer verdi;

Bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızın önderliğinde GYODER ve diğer derneklerle birlikte bir lansman yaptık. Bu kampanya 29 Ağustos - 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak. Hedefimiz sayın Bakanımızın da ifade ettiği üzere 100 bin konutluk bir konut sayısının yüzde 25'lik kısmının takriben bu kampanya içerisinde satışa sunulması.

'Banka ve Diğer Finans Kuruluşları Yok': Kampanyanın ödeme koşullarıyla ilgili de bilgi veren Feyzullah Yetgin şunları dile getirdi; 

Kampanyanın ödeme koşullarına bakacak olursak; altın ve dövize endeksli sabitlenmiş kur ve değer gibi farklı inovatif bir ödeme planı söz konusu. Talep açısından son derece cazip olduğunu söyleyebiliriz. Burada banka ve diğer finans kuruluşları yok. 0,98 faiz oranı, 120 ay vade. Peşinatla farklılaşan bir kaç alternatif var. Çok cazip bir ödeme planı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu son derece sektör açısından fedakarlık isteyen bir ödeme planı. 

'Zam Yapılırsa Kampanyanın Anlamı Olmaz': Bu dönemde kampanya süresince zam da yapılmamasını bekliyoruz. Sayın bakanımız da bunu ifade etti. Takipçisi olacaklarını söylediler. Aksi takdirde kampanyanın pek bir anlamı kalmaz. Mevcut fiyatlar üzerinden bu ödeme planlarıyla inşallah güzel bir kampanya olacağını ümit ediyorum.

Sitene Ekle