BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86
GÜNCEL

Fethullah Gülen'in yeni görüntüleri çıktı ne olmuş böyle

PENSİLVANYA'daki çiftliğinde saklanan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, örgüt yandaşlarına ait bir vakfın bahçesinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Fethullah Gülen'in topallaması dikkat çekti.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, Pensilvanya’da yandaşlarına ait bir vakfın bahçesinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Örgütün internet sitesinden paylaşılan videoda Fethullah Gülen’in, bir grup ile kermese geldiği görülüyor.

GÜLEN'E NE OLDU?  : Kermes sırasında Fethullah Gülen'in yürüyüşündeki aksaklık dikkat çekti. Gülen bariz bir şekilde topallayarak yürüyordu. Bu durum da Gülen'in hasta olduğu söylemlerini yeniden canlandırdı. Fethullah Gülen şeker hastası.

ABD TAKASI DÜŞÜNÜYOR : Geçtiğimiz günlerde, Gülen’le bağlantılı olduğu gerekçesiyle İzmir’de yargılanmasına devam edilen Rahip Andrew Brunson’un davasını takip eden New York Hıristiyan Kilisesi rahiplerinden William Devlin’in The Christian Post’un internet sayfasında yayımlanan makalesinde, kamuoyuna Brunson ile Fetullah Gülen’in takas edilmesi önerisinde bulunulmuştu.

Sitene Ekle