BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35
MEDYA

Fenomen damat adayı Şehmus ve annesi Kısmetse Olur'da

Kısmetse Olur 13 Mart Pazartesi yeni bölümde, gelinler evine giriş yapan yeni damat adayı Şehmus, annesi Emine Hanım'la birlikte geldi. Peki Şehmus Yücel kimdir?

Kısmetse Olur'da yeni bir damat adayı ilk kez annesiyle birlikte eve giriş yaptı. Daha önce katıldığı 'Gözüm Sende' programıyla sosyal medyada fenomen olan damat adayı Şehmus Yücel, annesi Emine Hanım'la gelinler evine gelerek kendini tanıttı. Şehmus ve Melis arasında ise kısa süreli bir tartışma yaşandı. Melis, Şehmus'un neden sürekli annesiyle gezdiğini, kendi kararlarını kendi verebilecek yaşta olduğunu söyledi. Şehmus ise annesinin onayı olmadan hiç kimseyle aşk yaşamayacağını söyledi. Kısmetse Olur evinde tartışma bir anda alevlendi.

Peki Şehmus Yücel kimdir?

Şehmus, 25 yaşında ve İstanbul'da ailesiyle yaşıyor. Mesleği, pizza ustası ve barista... Annesinin onayı onun için çok önemli. Kendi istediği adayı annesi beğenmezse, ondan vazgeçmeyeceğini ancak bir şekilde orta yolu bulacağını söylüyor. Şehmus Yücel daha önce ATV ekranlarında yayınlanan Gözüm Sende programına yine annesiyle birlikte katılmıştı.

Sitene Ekle