BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94

Fenerbahçe'ye 4'lü gol paketi

Fenerbahçe'ye 4'lü gol paketi

Fenerbahçe'yi zirveye oynatacak 4'lü süper paket ortaya çıktı. Yönetim, bu 4’lüyü en ekonomik şekilde bitirmeye bakıyor.

Fenerbahçe'ye 4'lü gol paketi

Fenerbahçe, bu sezon gol bulmada yaşadığı sorunu yeni sezonda yaşamayacak. Sezonun belli bölümlerinde sadece Soldado’dan fayda gören Fenerbahçe, Frey ve Slimani’den beklediğini alamadı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da çokça yakındığı ‘Üretkenlik’ sorunu, en öncelikli olan konu. Mali olarak ve sportif olarak tarihinin en kötü sürecinde olan Sarı-Lacivertliler, olumsuz tablo içinde en uygun isimleri getirmek için uğraşıyor. 

Fenerbahçe'ye 4'lü gol paketi

Visca'da sıkı pazarlık: Son yıllarda Süper Lig’e Başakşehir formasıyla damgasını vuran Boşnak yıldız Edin Visca, Sarı-Lacivertliler’in kıskacında. Avrupa’dan önemli takımların da talip olduğu Visca’da F.Bahçe çok çetin bir pazarlık yapacak. Satılacak oyunculardan gelecek sıcak para, Edin Visca’ya kaynak olacak. 

Fenerbahçe'ye 4'lü gol paketi

Alternatif golcü Vedat Muriqi: Merkez forvete ise alternatif olarak Rize’den Vedat Muriqi ön planda. Kosovalı futbolcunun Visca’ya nazaran gelme ihtimali daha kuvvetli. 

Fenerbahçe'ye 4'lü gol paketi

Kalinic listede: Sezon başında Atletico Madrid’in Milan’dan 14.5 milyon euro ödeyerek aldığı Nikola Kalinic, beklentileri karşılayamadı. İspanyol ekibi, yeni sezonda onu kiralık ya da tapusuyla yollamayı düşünüyor. Eljif ’e ilgisi olan A,Madrid’in de bir takas önerisi getirebileceği konuşuluyor.