BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe'nin bir yıldır beklediği maç

F.Bahçe, geçen sezon son 6 dakikada yediği 2 golle kaybettiği maçın rövanşında Bursaspor’u yenme hesaplarını yapıyor

Abone ol

Süper Lig’deki son 10 maçını kazanarak zirveye yerleşen F.Bahçe için 3 Nisan Pazar günü oynanacak Bursaspor maçının ayrı bir önemi var. Çünkü sarı lacivertliler, 1 yılı aşkın bir süredir bu maçı bekliyor. 22 Şubat 2010’da Kadıköy’de 2-0 öne geçtiği maçı, son 6 dakikada yediği gollerle 3-2 kaybeden sarı lacivertliler, kaçan şampiyonluğu bu maça bağlamıştı. Camia, 3 Nisan’daki karşılaşma için kenetlendi. Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar imzalı haber şöyle:

100 BİN TALEP
Satışa çıkarılan 26 bin bilet maçtan 9 gün önce tükendi. Bilet bulamayanlar karaborsadan alma telaşına düştü. Yaklaşık 100 bin talebin olduğu, karaborsada bilet fiyatlarının 500 TL’ye alıcı bulduğu, bu rakamın 1500 TL’ye yükselmesi bekleniyor.

TAM KADRO HAZIRLANACAK
Sarı lacivertli futbolcular sakatlıklara rağmen hedef maç olarak bu karşılaşmayı belirlediler. Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin bu karşılaşmaya yetişebilmek için özel hazırlıklar ve çalışmalar yaptılar. Uzun bir süre sonra ilk kez bir karşılaşmaya tam kadro olarak hazırlanılacak.

TEKNİK HEYET HAZIRLADI
Arda Keskin ve Turgay Altay’ın hazırladığı özel analizlerle Aykut Kocaman Bursaspor’u adeta ezberledi. Rakibin bütün istiatistikleri ve ayrıntılı analizleri rapor olarak Kocaman’a iletildi. Bursaspor’un hangi zaaflarının üzerine gidilmesi gerektiği anlatılacak.

GEÇEN SEZONUN RÖVANŞI
Geçtiğimiz sezon İstanbul’da Bursaspor’a son 6 dakikada yediği 2 golle 3-2 mağlup olan sarı lacivertliler bu karşılaşmayı hem o karşılaşmanın, hem de geçtiğimiz sezon son hafta kaybedilen şampiyonluğun rövanşı olarak görüyorlar.

YILDIRIM'DAN 'SUS' EMRİ
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici ve futbolculara sus emri verdi. Yıldırım tıpkı geçen sezonun son 3 haftasında olduğu gibi yönetici ve futbolcuların basınla konuşmalarını yasaklarken buna gerekçe olarak ligdeki hassas durumu ve yanlış anlamalara uygun bir ortam olmasını gösterdi. Sarı lacivertliler ligde son 10 maçını kazanırken özellikle son haftalarda sürekli polemikler olması Fenerbahçe yönetimini rahatsız etti.