BIST 10.046
DOLAR 32,32
EURO 34,64
ALTIN 2.408,10
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe’de neşeli antrenman

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. <br/>Fen...

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına açık gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Erten Ersu’nun tedavilerine devam edilirken, sol arka adalesinde ağrı bulunan Raul Meireles ile kasığında sertleşme olan Egemen Korkmaz, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

AYKUT KOCAMAN: "İKİ MAÇTAN DA GALİBİYETLE AYRILMAK HEDEFİMİZ"
Antrenman öncesinde sahada oyuncularla bir araya gelen Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman kısa bir konuşma yaptı. Oyunculara “3 günlük izni hak etmiştiniz” diyen Kocaman, “Hem sezon boyunca hem de derbide gösterdiğiniz performans nedeniyle 3 günlük izni hak ettiniz. Yoğun maç temposu nedeniyle vakit ayıramadığınız ailenizle iyi vakit geçirdiğinizi ve dinlendiğinizi düşünüyorum. Önümüzde iki maç var. Ligde Karabükspor ve kupada Trabzonspor ile oynayacağımız maçla sezonu tamamlayacağız. İki maçtan da galibiyetle ayrılmak hedefimiz” ifadelerini kullandı.

1907 DERNEĞİ ÜYELERİ VE ÇOCUKLARI OYUNCULARLA BİR ARAYA GELDİ
Öte yandan 1907 Fenerbahçe Derneği Üyeleri ve çocukları Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek antrenman öncesinde teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldi. Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile oyunculara çiçek takdim eden misafirler ardından Aykut Kocaman ve futbolcularla fotoğraf çektirip, imza aldılar.
Fenerbahçemiz Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın Can Bartu Tesisleri’nde saat 11.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Öğlen yemeğinin ardından sarı-lacivertli kafilekarayolu ile Karabük’e hareket edecek.