BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.466,04
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de Tuncay şoku

Diyarbakır'la zar zor berabare kalan Fener, maçın bitimine bir dakika kala Tuncay'ın kırmızı kart görmesiyle ikinci şoku yaşadı.

Abone ol

Fenerbahçe ile Diyarbakırspor arasındaki karşılaşmanın bitimine bir dakika kala Tuncay Şanlı maçın hakemi Serdar Tatlı tarafından kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe'de yapılan oyuncu değişikliğ sırasında Tuncay oyundan alındı ve yedek kulübesinde oturdu. Maç devam ederken, bir anda hakem Serdar Tatlı yan hakemin uyarısını dikkate alarak oyunu durdurdu ve yedek kulübesine gelerek Tuncay'a kırmızı kartını gösterdi.

TUNCAY, HAKEMLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Maçın uzatma dakikalarında yedek kulübesinde kırmızı kart gören Tuncay, maçtan sonra hakemlerden özür diledi.

Kırmızı kart gördükten sonra maçın bitmesini soyunma odaları tünelinin önünde bekleyen Tuncay, karşılaşmanın bitimiyle birlikte hakemlerin yanına giderek, 4 hakemden de özür diledi.

Öte yandan, taraftar olmadığı için sessiz bir atmosferde oynanan maçta tribünlerde Fenerbahçeli yöneticilerin tepkileri dikkat çekti.

Özellikle asbaşkan Mahmut Uslu'nun hakemlere gösterdiği tepkilerin yanı sıra sarı-lacivertli futbolcuları motive eden ifadeler kullandığı duyuldu.

Bu arada Fenerbahçe, daha önce 2002-2003 sezonunda Adanaspor ile Kadıköy'de seyircisiz oynadığı maçta da rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.