BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50

FBI en tehlikeli burçları açıkladı

FBI en tehlikeli burçları açıkladı

FBI, seri katillerin ve psikopatların doğum tarihlerinden yola çıkarak en tehlikeli burçları açıkladı.

FBI en tehlikeli burçları açıkladı

FBI, seri katillerin ve psikopatların doğum tarihlerinden yola çıkarak en tehlikeli burçları açıkladı. İşte potansiyeli en düşükten en yükseğe burçlar; 12-İKİZLER Bu, herkes için en tehlikesiz olan burçtur. Çoğunlukla İkizler, canı ciddiye almayan iyi kalpli ve iyi insanlardır. Tek kötü özelliği, fazla konuşmaya eğilimli olmaları olabilir, ancak bu durum can sıkıcıdır, kimseyi incitmek de değil, kimseyi öldürmemektedir.

FBI en tehlikeli burçları açıkladı

11-KOVA Kova İkizler’e benzer; bu da oldukça zararsız oldukları anlamına geliyor. Aslında en akıllı kişiler olabilirler, ancak egoları da oldukça büyüktür. Küçük suçları işlediyse bile, suçlu olduklarını ispatlamak çok zordur, çünkü delilleri gizlemede iyidirler. Kova mantıklı bir zihniyete sahiptir ve birini öldürecek gibi görünmemektedir.

FBI en tehlikeli burçları açıkladı

10-ASLAN Aslanların da bir egosu var. Kendilerini çok iyi düşünüyorlar ve başarılarını diğerleriyle paylaşmaktan çekinmiyorlar. Kontrol sahibi olmaları, saygı duyulmak ve sözünün dinlenmesinden hoşlanıyorlar. Oldukça baskın kişilikleri olsa da, kimseyi öldürmezler.

FBI en tehlikeli burçları açıkladı

9-TERAZİ Teraziler genellikle çok sakin ve sabırlı insanlardır. Bu onları büyük dinleyiciler yapar ve tavsiye istemek için iyi olur. Onlar çok sadık ve aileleri, arkadaşları için kol kanat gererler. Sakin olsalar da, birisi onlara veya yakınlarına kötü muamele ederken öfkelerini kaybedebilirler. Ve bu sonlanamayabilir. Olması muhtemel olmasa da, Terazi öfkeli olduğunda öldürebilir.