BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

FB'den GS'ye yüzüncü yıl şakası

100. yıldönümüne büyük hazırlıklarla giren Galatasaray'ın tek tesellisi Türkiye Kupası oldu. Lig Şampiyonu Fenerbahçeliler, ezeli rakiplerine 'yüzüncü yıl şakası' hazırla

Abone ol

Galatasaray 100. yıldönümününe büyük iddialarla girdi. Bu sene 'dalya' diyen sarı-kırmızılı ekibin en büyük hedefi lig şampiyonluğuydu. Ancak  ligde aldığı sürpriz puan kayıpları Galatasaray'ı hedefine ulaştıramadı. 2004-2005 Süper Ligi'ne Galatasaray gibi iddialı giren ekiplerden birisi de Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe ilk yarıda topladığı puanlarla rakiplerini geride bıraktı ve deyiş yerindeyse, sermayeden yiyerek ikinci yarıdaki şok kayıplardan fazla etkilenmeyerek ipi göğüsleyen taraf oldu. 

FENERBAHÇE'DEN YÜZÜNCÜ YIL ŞAKASI

Kurulduğu günden bu yana ezeli bir rekabetin yaşandığı Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yeni bir şaka internet sitelerinde dolaşmaya başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar Galatasaraylı dostlarına yolladığı bir fotoğrafla hem şampiyonluğun hem de ezeli rekabetin tadını çıkarttı. Hagi'nin yeraldığı fotoğrafta, Galatasaray'ın 100. yıldönümü için hazırlanan balonlara gönderme yapılarak: Sahibinden Ucuz Balon ve Havai Fişek ilanı yer aldı.

SARI BALONLARDA DAMPİNG

"Bir kulübün 100. Yıl ve şampiyonluk kutlamaları için alınmış bol miktarda balon ve havaifişek kutlamalar belirsiz bir tarihe ertelendiği için ucuza satılacaktır." ifadesinin yeraldığı ilanda bir de ilginç not düşüldü: satış sadece sarı balon ve havai fişekler için de geçerlidir. Yanına lacivertle yeni bir kombinasyon yapılabilir"

İlanın sonundaki imza bölümünde ise Profesör Gheorge Hagi ibaresi yer aldı.