BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe’den transfer açıklaması

Transfer döneminin başlaması ile hareketli günler geçiren Fenerbahçe, basında yer alan haberlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.<br/>F...

Abone ol

Transfer döneminin başlaması ile hareketli günler geçiren Fenerbahçe, basında yer alan haberlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan birtakım haberler üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğduğu, teknik direktör Jorge Jesus’a herhangi bir teklifte bulunulmadığı ifade edildi. Açıklamada, "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından söylendiği iddia edilen ’Cardozo’yu alır, hocayı açıklarım’ söylemi de gerçek değildir. Kulübümüz, teknik direktör arayışı doğrultusunda görüşmelerini sürdürmektedir. Konuya dair nihai karar ise Yönetim Kurulumuz tarafından verilecektir. Haber sahiplerinin, bahsi geçen doğru olmayan bu haberlere dair kaynaklarını açıklamaları gerekmektedir. Ayrıca yine aynı gazetede, Başkanımız tarafından söylendiği iddia edilen ’Pepe’yi, yaşlı olduğu için istemedik’ sözleri de doğru değildir. Pepe, transfer planlamamız içerisinde yer almadığı gibi başkanımızın da bahsi geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir değerlendirmesi olmamıştır. Yine aynı sayfalarda yer bulan, futbolcularımız Sow ve Krasic’e dair transfer ve takas iddiaları da doğru değildir. Ayrıca Benteke ve Belhanda ile ilgili de transfer çalışmamız bulunmamaktadır" denildi.
(İHA)