BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.423,24
MEDYA

Fatih Portakal eleştiriyorum ayağına oy rengini açıkladı

FOX TV’nin ana haber sunucusu Fatih Portakal, Erdoğan’ın sözlerine yorum yapıyorum ayağına referandumda vereceği oyu açıkladı. İrfan Değirmenci bunu twitterda yapmasına rağmen 'etik değil' diye kovulmuştu.

FOX ana haber bülteninin sunucusu Fatih Portakal canlı yayında referandumda vereceği 'eleştiri' yapıyormuş ayağına açıkladı. 

Hatırlanacağı gibi İrfan Değirmenci referandumda vereceği oyu açıklayınca 'tarafsızlık ilkelerine uymadığı' gerekçesi ile kovulmuştu. Üstelik Değirmenci o açıklamaları twitterdaki şahsi hesabından yapmıştı. Fatih Portakal ise bu açıklamayı 'tarafsız' olması gereken FOX ana haberde, canlı yayında yaptı.

Erdoğan’ın "15 Temmuz'da şehit olanlar Evet'çiydi, Halkın üzerine bomba yağdıranlar bugünün Hayır'cıları" sözlerine yorum yapan Fatih Portakal laf arasına 'hayır oyu vereceğini' sıkıştırıp şunları söyledi;

-“Cumhurbaşkanı neden böyle nefret içeren sözler söylüyor? Ben Hayır vereceğim, bana katil demek istiyor. Katillerle eş tutuyor bizi. Ben katil mi oluyorum? Ben Bunu kabul edemem ki. Ben normal şartlarda bu ülkede yaşayan vatandaşlık sorumluluğunu ailesiyle birlikte yerine getiren biriyim."

Sitene Ekle