BIST 9.794
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.427,76
MEDYA

Fatih Portakal bunları deyince Azerbaycan yayını durdurdu!

Fatih Portakal, Fox TV ana haber bülteninde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'yı cumhurbaşkanı birinci yardımcısını eleştirince Azerbancan’da Fox TV yayını durduruldu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, eşi Mihriban Aliyeva'yı cumhurbaşkanı birinci yardımcısı olarak atadı. Fatih Portakal da bu olaya ilişkin Fox TV ana haber bülteninde eleştirilerde bulundu. Yaşananlar sonrası Fox TV'nin Azerbaycan yayınına son verildi.

Peki Fatih Portakal ne dedi de Azerbaycan lideri Aliyev bu kadar sinirlenip yayını kestirdi. Aliyev'in Azeri vekillerinden de Portakal'a tepki geldi.

AZERİ VEKİL : FATİH PORTAKAL TÜRK DÜNYASINI SEVMİYOR

Milletvekili Adil Aliyev yaptığı açıklamada, Fatih Portakal'ın sarf ettiği sözlerin Azerbaycan halkında büyük bir rahatsızlığa neden açtığını iddia etti. Aliyev, Fatih Portakal'ın Türk dünyası ülkelerini sevmediğini ve bu yüzden taraflı yayınlar gerçekleştirdiğini savundu. Aliyev sözlerine şöyle devam etti: ‘FOX TV’nin gazetecisi Fatih Portakal’ın amacı TürkiyeAzerbaycan ilişkilerine zarar getirmektir. Azerbaycan ile ilgili hazırladığı ülkemizin yönelik haber, tek taraflı ve önyargılı olmaktadır. Fatih Portakal hiçbir zaman isteğine nail olmayacaktır. Çünkü, Türk halkı her zaman Azerbaycan’ın yanında olmuştur ve bundan sonra da olacaktır.”

Sitene Ekle