BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,70
ALTIN 2.436,57

Ezel'i kim kapacak?

Ezel'i kim kapacak?

Ezel’ ebedi aşkı ‘eyşan’ (cansu dere) ile saflığıyla kendisini etkileyen ‘bade’ (berrak tüzünataç) arasında kaldı. peki ‘ezel’i kim kapacak?

Ezel'i kim kapacak?

Ezel’ ebedi aşkı ‘Eyşan’ (Cansu Dere) ile saflığıyla kendisini etkileyen ‘Bade’ (Berrak Tüzünataç) arasında kaldı. Peki ‘Ezel’i kim kapacak?

Ezel'i kim kapacak?

atv’nin sevilen dizisi ‘Ezel’de aşk trafiği karıştı. ‘Ezel’in ebedi aşkı ‘Eyşan’ın (Cansu Dere) pabucu dama atılmak üzere...

Ezel'i kim kapacak?

‘Eyşan’; ‘Ezel’in, onun yüzünden hapis yattığı, intikam için bilendiği ama onu gördüğünde kalbine yenildiği kadın... Ama diziye bir süre önce katılan ‘Bade’ (Berrak Tüzünataç) doğallığıyla ‘Ezel’i etkiledi. ‘Eyşan’-‘Ezel’ aşkı için yolun sonu mu bilinmez ama büyük aşkın yara aldığı kesin...

Ezel'i kim kapacak?

Sanal alem ise bu aşk üçgeni yüzünden ‘yıkılıyor’. “Eyşan, ‘Ezel’e az yapmadı. Biraz çeksin!” diyen de var, ‘Eyşan’ın her şeyi çaresizlikten yaptığını söyleyen de. Son bölümde ‘Bade’, ‘Ezel’in kalbini kazansa da; henüz ne dizi bitti, ne de oyunlar! Biz de hem ‘Bade’yi ve ‘Eyşan’ı; hem de onları canlandıran iki oyuncuyu karşılaştırdık.