BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Evlilik rekortmeni ünlüler

Evlilik rekortmeni ünlüler

Ünlüler dünyasının boşanma rekortmenleri arasına levent özdilek de katıldı. oyuncunun dördüncü eşi hande özdilek, önceki gün boşanma davası açtı.

Evlilik rekortmeni ünlüler

Ünlüler dünyasının boşanma rekortmenleri arasına Levent Özdilek de katıldı. Oyuncunun dördüncü eşi Hande Özdilek, önceki gün boşanma davası açtı.

Evlilik rekortmeni ünlüler

Hürriyet'in haberine göre, bu tatsız gelişmeyle de, 6 kez boşanan Gönül Yazar ve Seda Sayan’ın ilk sırada olduğu, onları 5 boşanmayla Adnan şenses ve Mehmet Ali Erbil’in izlediği “en çok boşanan ünlüler” listesine girdi.

Evlilik rekortmeni ünlüler

Önceki gün Kadıköy Aile Mahkemesi’ne anlaşmalı olarak boşanma davası açan Hande Özdilek, şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliklerinin temelinden sarsıldığını belirti. Her konuda anlaşmaya vardıklarını söyleyen çift, kızları Naz’ın velayetinin anneye bırakılmasını, babanın aylık 2 bin lira nafaka ödemesini, aile konutunun ise Levent Özdilek’e bırakılmasını talep etti.

Evlilik rekortmeni ünlüler

BAZI ÜNLÜLER NİKAH MASASINA OTUMAYI TERCİH ETMESELER DE BU KONUDA REKOR KIRAN ÜNLÜLERİMİZ DE VAR. İŞTE EVLİLİK REKORTMENİ ÜNLÜLER...
GÖNÜL YAZAR: 6 KEZ EVLENDİ - SEVİLEN SANATÇI 1954'TE 14 YAŞINDA YAŞINI MAHKEMEYLE 18'E YÜKSELTTİ VE 32 YAŞINDAKİ NECDET YAZAR'LA EVLENDİ.