BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53
MEDYA

Evli ve Öfkeli 10. bölüm fragmanı

Evli ve Öfkeli dizisi 10. yeni bölümüyle 13 Aralık 2015 Pazar akşamı ATV'de olacak. Evli ve Öfkeli'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Evli ve Öfkeli 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 13 Aralık 2015 Pazar akşamı ATV'de...


Dilek, Tarık'ın Elif'le ilişkisinin devam ettiğini görür ve hayal kırıklığına uğrar. Seray'ın da gazlamalarıyla Tarık'a karşı mesafeli davranmaya karar verir. Dilek, Deniz'in boşluğunu doldurmak için Seray'a asistanlık yapar ve sette Yeşilçam'ın eski çapkınlarından Lütfü ile tanışır.


Murat, Esra'nın annesinin esrarengiz kaybıyla ilgili davanın peşini bırakmaz. Esra'dan saklamaya çalışsa da Esra, Murat'ın bir şeylerin peşinde olduğunu anlar ve onu sıkıştırır. Murat somut bir delile ulaşana kadar Esra'ya bir şey söylememeye çalışırken ikisini de şaşırtan bir gelişme olur.


Mine, Metin'den şiddet gördüğünü kardeşi ve en yakın arkadaşlarına söyleyemez. Başına gelenlerden ötürü utanmaktadır. Metin ise boş durmaz. Mine ile Cenk arasında bir ilişki olduğu dedikodularını yayar.


Seray, ne kadar kaçsa da Deniz'le yüzleşmek zorunda kalır. Deniz, Seray'ın evine yerleşir. İkisi arasındaki sırrı öğrenen Gülendam, Seray'la pazarlığa oturur. Ya Macit'i boşayacak, ya da herkes bu sırrı öğrenecek ve Seray'ın bütün kariyeri mahvolacaktır.

Sitene Ekle
Etiketler