BIST 10.308
DOLAR 32,22
EURO 34,76
ALTIN 2.454,72
GÜNCEL

Evli çift dehşeti yaşadı! Karımı dağa kaldırdılar

Adana'nın Seyhan ilçesinde kendisini dolandırdığını iddia ettiği çalışanını ve çalışanının karısını kaçıran iş insanı M.Ç, 8 arkadaşıyla birlikte yakayı ele verdi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti; İstanbul'da müteahhitlik ve tekstil işiyle uğraşan M.Ç., yanında çalışan Ç.K.'nın kendisini 3 milyon lira dolandırıp kayıplara karıştığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına hakkında şikayette bulundu.

Ancak Ç.K. bir türlü bulunamadı. Bunun üzerine M.Ç. arkadaşlarıyla birlikte Ç.K.'yı aramaya başladı. Bugün de Ç.K.'nın Adana'da olduğunu öğrenen iş adamı M.Ç., yanına 8 arkadaşını alarak Adana'ya geldi.

ÇALIŞANINI VE KARISINI KAÇIRDI: Ç.K.'nın bir kargo şubesi önünde olduğunu belirleyen M.Ç. arkadaşlarıyla birlikte borcunu vermeyen Ç.K. ve yanında bulanan karısı S.K.'yı minibüs ve otomobil ile kaçırdı. Olaya tanık olan kargo çalışanları ve vatandaşlar polisi aradı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve polis merkezi ekipleri ihbar üzerine alarma geçti. Polis kısa sürede minibüsü Mithat Özsan Bulvarı'nda buldu. İçindeki şahısları ve kaçırıldığı ileri sürülen Ç.K.'yı yakaladı.

Sitene Ekle
Etiketler