BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85

Evlatlık edinilen ünlüler

Evlatlık edinilen ünlüler

37 yaşına kadar annesini ablası bildihollywood'da başını angelina jolie ve brad pitt'n başını çektiği evlatlık akımı sürüyor. bir çok ünlü, ailesi olmayan çocukları evlat edinip onları yetiştiriyor. bir de madalyonun diğer yüzü var. gösteri dünyasının bazı ünlüleri de başka aileler tarafından...

Evlatlık edinilen ünlüler

37 YAŞINA KADAR ANNESİNİ ABLASI BİLDİ

Hollywood'da başını Angelina Jolie ve Brad Pitt'n başını çektiği evlatlık akımı sürüyor. Bir çok ünlü, ailesi olmayan çocukları evlat edinip onları yetiştiriyor. Bir de madalyonun diğer yüzü var. Gösteri dünyasının bazı ünlüleri de başka aileler tarafından evlat edinilip büyütülmüşler.

Ama içlerinde öyle biri var ki, onu anneannesi ve dedesi büyüttü. Gerçek annesini ablası sandığını 37 yaşında öğrendi.

İşte ünlü aktör Jack Nicholson'ın ilginç öyküsü ve gerçek aileleri çeşitli sebeplerle onlara bakamadığı için evlat edinilip büyütülen ünlüler.

John Joseph "Jack" Nicholson, 22 Nisan 1937'de New York'ta St. Vincent's Hastanesi'nde dünyaya geldi. Annesi June Frances Nicholson, bir dansçıydı. Ünlü aktörün annesi, Nicholson'ın doğumundan altı ay önce Ekim 1936'da Elkton adlı kasabada şovmen Donald Furcillo ile evlenmişti. Bu kasaba 'hızlı' evlilikleriyle ünlüydü.

Aslında bir başka kadınla evli olan Furcillo, Juna'a "bigami" (iki kadınla aynı anda evlilik) önerdi. Ve June'un minik oğlu Jack'in bakımını da üstlenme sözü verdi.

Evlatlık edinilen ünlüler




Ancak June'un annesi yani Jack Nicholson'ın anneannesi Ethel, bebeğin bakımını üstlenmek konusunda ısrar etti. Böylece kızının dans kariyeri de devam edecekti.

Bazı kaynaklara göre Jack Nicholson'ın gerçek babası annesinin menajeriydi. Ancak bazı kaynaklara göre de June çocuğunun gerçek babasının kim olduğundan emin değildi.

Sonunda Jack Nicholson anneannesi Ethel May ve dedesi John Joseph Nicholson tarafından büyütüldü. Ünlü aktör yetişkinlik çağlarına kadar da annesi June'un ablası olduğunu sanıyordu.

Evlatlık edinilen ünlüler




Usta aktör gerçeği öğrendiğinde yıl 1974'tü ve Nicholson artık 37 yaşında bir yetişkindi. Nicholson bu gerçeği kendisi hakkında bir makale yazan Time dergisi muhabiri sayesinde keşfetti.

Aktörün anneannesi Ethel 1963'te, annesi June da 1970'te hayata veda ettiği için Nicholson gerçek babasının kim olduğunu asla öğrenemedi.

"Sadece Ethel ve June gerçeği biliyordu ve asla kimseye söylemediler" diyen Nicholson gerçeği ortaya çıkarmak için DNA testi yaptırmayı da tercih etmedi.

Evlatlık edinilen ünlüler

ONLARI DA GERÇEK AİLELERİ DEĞİL EVLAT EDİNEN AİLELER BÜYÜTTÜ

İşte çocukluklarında çeşitli sebeplerle gerçek aileleri tarafından değil kendilerini evlat edinen aileler tarafından büyütülen ünlüler.