BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Esra Erol'da Alper'in intikamı şoke etti!

Esra Erol'da damat adayı Alper, Merve'nin kendisini aldattığını ispatlayan dosyalarla stüdyoya geldi. Aldatılmanın intikamını ise öyle bir aldı ki hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler gözlerine inanamadı.

Esra Erol'da görülmemiş anlar yaşandı. Alper, kendisini aldattığını iddia ettiği Merve'den tüm Türkiye'nin önünde görenlerin ağzını açık bırakan bir intikam aldı. 

Esra Erol'un anlı yayınlanan izdivaç programında izleyiciyi şoke eden bir olay yaşandı. Talibi ile evlilik kararı aldığını söyleyen damat adayı Alper, gelin adayı Merve'ye unutamayacağı sürprizler yaptı. Stüdyoya duygusal bir giriş yapan çift, önce dans etti ardındansa birbirlerine aşk sözler söyledi. Merve'ye hediyeler veren Alper, Esra Erol'a da bir dosya verdi. Dosyada yazanları okuyan Esra Erol büyük bir şok geçirdi. Merve'nin kendisini aldattığının ispatını Esra Erol'a sunan Alper, açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi. İşte o açıklaması:

'En mutlu anında canını yakıyorum'

'Ne yaşadığımı, başıma ne geldiğini sadece sizin bilmenizi istedim. Merve ile yaşadıklarım rüya gibiydi. Herkesin içinde ilk kez biri bana 'seni seviyorum, sana aşığım' diye itiraf eden biri oldu. İlk defa bu kadar yüzümü güldüren biri çıktı karşıma. Ben bunları yaşarken neler oldu, başıma ne geldi, neler öğrendim siz bilin istedim. Açıklayıp açıklamamak sizin elinizde. Ben onun kadınlık ve annelik gururunu düşünmek zorundayım. Bunun için ben kendime yakışanı yapıyorum. Adamlığımı yapıyorum. Programınız için, onun için, herkes için susuyorum. Bu ilişkiyi burada bitiriyorum. Bir daha asla yanımda oturmasını istemiyorum. Yüzüme bakmasını istemiyorum. Benimle konuşmasını istemiyorum. En mutlu anımda benim canımı yaktı. En mutlu anında da senin canını yakıyorum. Bitti. ' dedi. 

Bu sözlerin ardından gergin anların yaşandığı program, damat adayı Alper'in stüdyoyu terk etmesi ile noktalandı.

Sitene Ekle
Etiketler