BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50
MEDYA

Esra Balamir gözyaşlarına boğuldu!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 22 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde Esra Balamir neden gözyaşlarına boğuldu?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 22 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde Aslı Zen, Esra Balamir'in elbiseyi taşıyamadığını söyledi ve daha rahat yürüyebileceği bir ayakkabı giymesini önerdi.


Esra yapılan eleştirilere bugün cevap vermeme kararı aldığını çünkü bu hafta okları üstüne çektiğini düşündüğünü, modunun iyi olmadığını ve canının yandığını ama ayakkabıların acısından olmadığını söyledi. Öykü Serter'in ısrarı üzerine sorunun kendisiyle ilgili olduğunu söyledi.


Pelin Suade sıkıntısını bildiğini ve fazla kafaya takmamasını önerdi. Elif Ece Uzun, yaşadıklarından çok fazla etkilendiğini ve çok ağladığını belki ondan moralinin bozuk olabileceğini söyledi. Esra'nın ağlamamak için kendisini zor tuttuğu farkedilince Aslı bunları Esra'yı ağlatmak için söylemediğini belirtti. Gizem Özdilli ve Sevil Uyar, Esra'ya moral vermeye çalıştı.


Esra jürinin karşısına geçince gözyaşlarını daha fazla tutamadı ve ağlamaya başladı. Esra daha sonra her şeyin üst üste geldiğini, kendisiyle alakalı sıkıntıları olduğunu ve anlatılacak bir şey olmadığını söyledi. Esra bugün saçı ve makyajı yapılırken ilgilenmediğini söyleyince Hakan Akkaya, Esra'ya böyle konuştuğunda kızdığını söyledi. İvana Sert, Esra'ya "Sen burada yarışmacısın, sen mutlu olmazsan kimse seni iyi görmez" dedi. Hakan Akkaya, Esra'nın yıllardır bu piyasada olduğunu bu podyuma çıkarken sorununu arkada bırakması gerektiğini bildiğini söyledi. Öykü Serter ise "Bilmediğimiz ağır bir mesele olabilir" dedi.

Sitene Ekle