BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Eşofmanla podyuma çıktı; büyük tepki çekti!

İşte Benim Stilim Ünlüler 5 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Neslihan Önder eşofmanla podyuma çıkınca yarışmacılar tepki gösterdi.

İşte Benim Stilim Ünlüler 5 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Neslihan Önder eşofmanlarla yayına çıkınca yarışmacılardan tepki gördü.



Neslihan dün çok yorulduğunu bugün makyajını yaptırdıktan sonra neden yayına böyle çıkmıyorum dediğini ve yayına böyle çıktığını söyledi. Esra Balamir, Neslihan'ın evden kaçan kedisinin peşinden gittiğini söylerken, Gizem Özdilli, Neslihan'ın bir şeyleri protesto ettiğini söyledi. Nil Karataş, Neslihan'ın yataktan çıkıp geldiğini söyleyince Pelin Suade pijamalarının bile bu kombinden daha uyumlu olduğunu iddia etti. Sevil Uyar ise herkesin yorulduğunu, Neslihan'ın paspal ve çok alakasız geldiğini söyledi.



Uğurkan Erez, Neslihan'a yanlış kombin yaptığını söyledi ve Neslihan'dan koşmasını istedi. Uğurkan Erez, Hakan Akkaya ve Neslihan podyumda koşmaya başladı. Hakan Akkaya "Bir kadın her haliyle şıktır" dedi ve Neslihan'ın öne çıkıp konuşmak için bunu yaptığını söyledi. İvana Sert böyle bir kombini kabul etmediğini ve bunun diğer yarışmacılara haksızlık olduğunu söylerken Neslihan Yargıcı yorum yapmak istediğini, acele markete gitmek için bile böyle gidilemeyeceğini söyledi.

Sitene Ekle