BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,25
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şoke eden infaz sahnesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 108. bölümde, Hızır Çakırbeyli, masaya yeni gelen Amerikalı'nın sözleri karşısında çılgına döndü. Hızır, Amerikalı George'u masada öldürdü.

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25 Ekim Salı akşamı 4. yeni sezonu açtı. Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Olgun Şimşek'in yeni sezon öncesi ayrıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a iki ünlü oyuncu katıldı. Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal yeni sezon ilk bölümde EDHO'da iki önemli karakteri canlandırmaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. bölüm, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çekilen sahnelerle başladı. Artık tek adam olan Hızır Çakırbeyli, başdanışmanı olan Ünal'la Kıbrıs'ta buluştu. İşleri büyütmek isteyen Hızır, Ünal'ın Avrupalı ve Amerikalı bazı isimlerle ayarladığı bir toplantıya katıldı. Kumarhanede yapılan toplantıya katılan Amerikalı George, masada bulunma sebebini anlatırken, bir yandan gözdağı verdi. Amerikalı George'un ağır sözleri Hızır'ı çıldırttı. Hızır kimsenin beklemediği bir şekilde masada Amerikalı George'u tek kurşunla vurarak öldürdü.

Masadakiler bu hamle karşısında donup kalırken, Hızır ise 'Ben masada dostumu öldürmem. Ben burada size dostuluk vaat ediyorum. Benimle anlaşmak isteyenler, bana bağlılıklarını Ünal Bey'e iletsinler' dedi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NELER OLDU? Hızır Çakırbeyli, bir yandan ardında bırakmak zorunda kaldıklarıyla hayatının en büyük sınavını verirken diğer yandan uluslararası arenada kendini göstermek için bir yola koyulmuştur. Gücüne güç katan yeni ortaklarıyla dünyadaki hiçbir kuvvetin karşılarında duramayacağını kanıtlama zamanıdır artık. Ünal Kaplan danışmanlığında, Avrupa'nın önde gelen ticaret adamlarının buluşacağı bir toplantı tertip edilir. Kendini masaya davet ettiren sürpriz bir isim ise yeni bir savaşın fitilini ateşler. Adeta meydan okuma yarışına dönüşen bu toplantıda, Çakırbeyliler bir kez daha itaat etmenin onlara göre olmadığını dünyaya kanıtlarlar. Masaya bıraktığı ölümcül hediyeyle asıl patronun kim olduğunu gösteren Hızır, yaptığı eylemin karşılığını çok geçmeden alacaktır.

Masada başlayan savaş, dışarıda yeni cepheler ortaya çıkartırken Alpaslan'a da büyük görevler düşer. Beklenmedik bir yerde ve zamanda, ailesinin hayatını kurtaracak bilgilerle karşısına çıkan eski bir dost, zorlu bir kararla karşı karşıya kalmasına neden olur. Hem devletine hem ailesine olan sadakatiyle tanınan Alparslan'ın kararı, O'nu yeni bir maceranın içine doğru sürükleyecektir.

Sitene Ekle