BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır'ın oğlu Ömer kimi öldürdü?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 85. bölüm finaline Çakırbeyli ailesi büyük bir şok yaşadı. Hızır ve Meryem'in oğlu Ömer 'Ben birini öldürdüm katil oldum' dedi. Ömer kimi öldürdü sorusu ise yeni bölümde yanıt bulacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 19 Aralık Salı akşamı yayınlanan 85. bölümü nefesleri kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 85. bölümün finalinde ise, Hızır ve Meryem'e oğulları Ömer şok bir haber verdi. Eve gelen Ömer birisini öldürdüğünü ve katil olduğunu söyledi.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi hiç beklemediği yerden almıştır. Zeynep'in ölümünün arkasından Nevzat'ın çıkması hem Çakırbeyli ailesinin hem de Ünal Kaplan'ın masasının akıbeti açısından büyük önem taşır.

Yüzleştiği gerçekle yıkılan Hızır'ın şahsi bir zafiyet göstermesi halinde ortalık toz duman olacaktır. Bu yüzden Ekrem başta olmak üzere tüm masa üyeleri kendilerini kurtarmak için harekete geçerler. Masanın Hızır'dan gizli yaptığı planlardan nasibini alan ilk kişi Mürsel olacaktır. Kurduğu oyunda asıl köşeye sıkışan Nevzat'ın ise başına geleceklerden nasıl kurtulacağı merak konusudur.

Sitene Ekle