BIST 9.729
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.439,54
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95. bölüm fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95. bölümü 20 Mart 2018 Salı akşamı ATV'de olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde neler olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20 Mart 2018 Salı akşamı ATV'de...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94. son bölümde: Herkesi ölümle burun buruna getiren büyük planda sona yaklaşılırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey zamanlamadır. Çakırbeyli Ailesi'nin içine yerleştirilmiş düşmanlar tek tek kendini açık etmeye başlamış, Yalçın'ın ele geçirilmesiyle de önemli bilgilere ulaşılmıştır.

Kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ramak kaldığını fark eden Hasan, içerideki adamlarına harekete geçme emrini verir. Hızır ise tehlikenin farkındadır, Ünal Kaplan ve Ceylan'ı dikkatli hareket etmesi uyarır. Hızır'ın göz ardı etmemesi gereken asıl şey ise şimdiye kadar gücünü küçümsediği Selda ve Candan'ın özel yetiştirilmiş tetikçiler olmasıdır.

Sitene Ekle