BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13
MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. bölüm 2. fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 41. yeni bölümüyle 4 Ekim 2016 Salı akşamı ATV'de olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 41. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 4 Ekim 2016 Salı akşamı ATV'de...


Meryem ve Hızır'ın aşkı başlarına gelen son olayla bir kez daha sınanmıştır. Düşmanlarının yapmak istediklerinin aksine, her felaketten sonra birbirlerine daha sıkı sarılır Çakırbeyli çifti.


Aile biraz olsun toparlandığında sıra yarım kalan bir meseleyi halletmeye gelir. İlyas ve Esra'yı evlendirmeye… Beklenen düğünün gecesinde gelişen olaylar ve karşılaşılan acı sürprizler herkesin tadını kaçıracaktır. En çok da Meryem'in... Hızır'ın eski aşkı Ceylan'ın ortaya çıkması O'nun için tehditlerin en büyüğüdür.


Birbirlerinin arkasından iş çevirmekten geri duramayan masa üyeleri bu kez birlik olup ortak düşmanlara karşı savaş açacaklardır. Hainlerin cezası kesilirken Alparslan'ın büyük sırrının ortaya çıkması da an meselesidir. Hızır Çakırbeyli'nin ihanetin hiç bir türlüsüne tahammülü yoktur. O'nun kurallarına göre "İhanet eden ölür..."

Sitene Ekle
Etiketler