BIST 10.286
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,72
GÜNCEL

Eski eşini önce dövdü sonra ayaklarını ve ağıznı bantlandı

Antalya’da yaşayan Azerbaycan asıllı Türk vatandaşı Elmira A. sürekli şiddet gördüğü için boşandığı eski kocası tarafından önce dövüldü, ardından bağırıp, kaçmaması için elleri, ayakları ve ağzı bantlandı.

Talihsiz kadın, öldürülmekten annesine gönderdiği bir mesajla kurtuldu.Antalya’da yaşayan Azerbaycan asıllı Türk vatandaşı Elmira A. (29) 9 yıl önce üniversitede tanışarak evlendiği eski kocası A.H.D. ile Siirt’e yerleşerek burada yaşamaya başladı. Aradan geçen süre içerisinde çiftin iki çocuğu dünyaya geldi.
Çocukların dünyaya gelmesiyle birlikte Elmira A. eşinden şiddet görmeye başladı. Özel bir okulda matematik öğretmeni olan eski eşinden sürekli şiddet gördüğü için boşanma kararı alan Elmira A. bunu dile getirince tekrar şiddet görse de kocasıyla anlaşmalı olarak ayrıldı. Boşanan Elmira A. Antalya’ya gelerek burada yaşamaya başladı.
Her şeyin düzelmeye başladığını düşünen genç kadın, 22 Ekim Perşembe günü evine gizlice giren eski eşi tarafından öldürülmekle tehdit edilip kolu kırıldı ve yüzüne aldığı darbeler sebebiyle gözlerinin altı morardı. Ölümün kıyısından döndüğünü anlatan Elmira A., korkudan evinin kapısını defalarca kilitlediğini ve yanından bıçak ayırmadığını söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler