BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
GÜNCEL

Eşini en yakın arkadaşıyla aldatmaya kalktı ama...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşayan Leslie Varner, kocası Cody Warner ile en yakın arkadaşının Facebook’ta mesajlaştığını gördü ve olanlar oldu.

"İnsanları aldatmak, güldürmekten çok daha kolaydır" demiş Molière...



İstatistiklere göre internetin dünya üzerinde yaygınlaşmasıyla birlikte aldatma oranları da artmış durumda. Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşayan Leslie Varner, kocası Cody Warner ile en yakın arkadaşının Facebook’ta mesajlaştığını gördü ve olanlar oldu.



3 senedir sadakatsiz eşi tarafından aldatıldığını farkeden öfkeli eş Leslie, zekice bir plan kurdu ve kocasını en yakın arkadaşının evine çağırdı.



AN BE AN KAYDETTİ



Olaylardan habersiz Cody, Sam ile buluşacağını zannediyordu. Elinde kamerasıyla beklemeye başlayan Leslie, önce en yakın arkadaşıyla evliliği hakkında konuşmasını daha sonra da eşinin sorduğu sorular karşısındaki reaksiyonunu kayıt altına aldı.



BOŞANMA SÜRECİ BAŞLADI



Bu ilginç görüntülerin yer aldığı video Facebook’ta yayınlanmasından kısa bir süre sonra 2 milyon kişi tarafından izlendi. Çocukları da olan genç çiftin şimdi boşanma süreçleri gündemde.



Video öncellikle Leslie ve Sam’in aldatan eş Cody’e tuzak kurduklarını anlatmasıyla başlıyor. Taraflar videoda kimliklerini açıklıyor ve ardından yakın arkadaş Sam konuşmaya başlıyor: "Bunu yıllardır deniyor" diyor ve ekliyor "Sonunda onu iş üstünde yakalayacağız...’’



Videonun devamında kapının açılma sahnesi ekrana geliyor ve karşısında Sam’i görmeyi bekleyen Cody şoka uğruyor.

Sitene Ekle
Etiketler