BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23

Erzurum'da 32 yıllık mesleğini bırakıp bu işe başladı! Siparişlere yetişemiyor

Erzurum'da 32 yıllık mesleğini bırakıp bu işe başladı! Siparişlere yetişemiyor

ERZURUM'da pandemi sebebiyle zor günler geçiren Hacı Tahtakıran kamyonunu satıp yeni başladığı işte siparişlere yetişemiyor.

Erzurum'da 32 yıllık mesleğini bırakıp bu işe başladı! Siparişlere yetişemiyor - Resim: 1

Erzurumlu Hacı Tahtakıran, 32 yıl kamyonculuk yaptıktan sonra zor olması sebebiyle mesleğini bıraktı. 3 çocuk babası Tahtakıran, gezdiği şehirlerden etkilenerek kamyonunu satıp bir karavan minibüs satın aldı.

Erzurum'da 32 yıllık mesleğini bırakıp bu işe başladı! Siparişlere yetişemiyor - Resim: 2

Buzdolabından çay ocağına kadar bir lokantada olması gerekenleri minibüsüne koyan Tahtakıran, müşterilerine köfte servisi yapmaya başladı. 

Erzurum'da 32 yıllık mesleğini bırakıp bu işe başladı! Siparişlere yetişemiyor - Resim: 3

'Köfteci Hacının Yeri' ismini verdiği minibüsünü Şehir Hastanesi'nin karşısındaki araziye yerleştiren 55 yaşındaki Hacı Tahtakıran şimdi siparişlere yetişemiyor.

Erzurum'da 32 yıllık mesleğini bırakıp bu işe başladı! Siparişlere yetişemiyor - Resim: 4

Erzurum’da 70-80 senedir yaşadıklarını ifade eden Tahtakıran, “32 yıldır kamyoncuyum. Kamyonculukta iki üç evi besliyorduk ama hayat şartları zorlaştı. Ben batıda her yeri gezdiğim için bu tür şeyler ver her yerde." dedi.