BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,90
ALTIN 2.386,29
MEDYA

Ertuğrul Özkök: '17-25 konularını artık konuşmanın bir anlamı yok'

CNNTürk seçim programına katılan Ertuğrul Özkök, ' Bu 17-25 konularını da artık konuşmanın bir anlamı yok. Bu konular Meclis'e gelmeyecek. Hesaplaşma çizgilerini bir kenara bırakıp ileriye bakalım.' dedi.

Seçim 2015 programına konuk olan Ertuğrul Özkök, 1 Kasım seçimlerinin sonucunda rakiplerinden ezici bir üstünlükle zirvede yer alması üzerine '17-25 konularını artık konuşmanın bir anlamı yok. Önümüze bakalım' dedi. 


Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, CNN TÜRK'ün Seçim 2015 programına katılarak seçim sonuçlarını yorumladı. Özkök, '' Kendisine güvenen AK Parti'nin istikrar kavramını yeniden tanımlaması gerekiyor. O zaman ben yine muhalif olmaya devam edebilirim ama toplumun bir kesimi hezimet duygusu yaşamaz. Bu zamana kadar yaptığım yorum iyimser. Maalesef bir de karamsar durum var. Merkezin iki partisi de trolleşme halinde. Bence bunu ayıklamayı öğrenebilirsek, her iki tarafta da bir dezenfekte etme psikolojisini devreye sokabilirsek olabilir diye düşünüyorum. Bu 17-25 konularını da artık konuşmanın bir anlamı yok. Bu konular Meclis'e gelmeyecek. Hesaplaşma çizgilerini bir kenara bırakıp ileriye bakalım. Ekonomi bekliyor bizi, kutuplaşma sorunumuz var, Suriye var. O sorunları da hep birlikte göğüslemek Türkiye'yi daha ileriye götürür diye düşünüyorum'' dedi.


Sitene Ekle
Etiketler