BIST 9.716
DOLAR 32,54
EURO 34,84
ALTIN 2.429,38
SPOR

Ersun Yanal: “Ligin sonuna kadar farklı bir Fenerbahçe olacak”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş derbisinin ardından, “Kadromuzun nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Ligin sonuna kadar farklı bir Fenerbahçe olacak bunun acısını çıkartacağız. Herkes bu konuda hırslı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe, ilk yarısında 3-0 geriye düştüğü Beşiktaş müsabakasının ikinci yarısında 3-3’lük eşitliği sağlayarak berabere kaldı. Karşılaşmasonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, bugün futbol adına güzel bir gün olduğunu ifade ederek, “Her iki takım da birer devre futbol oynama hakkı kullandı. Biz çok kötü başladık. Bize yakışmayan bir oyundu. Rakibimize oyunu her alanda verdik ve bunun cezasını çektik. İkinci yarı yapabileceğimize inanan bir takım olduğumuzu gösterdik. Bundan sonraki süreç artık Fenerbahçe’nin oynayacağı tek kulvar ligdir. Biz bu sonuçları alacak bir ekibe sahip değiliz. Bunu başarmak için takım olmak gerekiyor. Takım olma konusundaki gecikmemiz bize bir bedel olarak geri dönüyor. Bugün taraftarımıza böyle bir geri dönüşle oldukça büyük bir keyif ve umut verdik. Bunun böyle devam etmesi gerekiyor. Fenerbahçe’nin hedefleri kendi büyüklüğünden geliyor. Bize yakışan bundan sonra oynadığımız her karşılaşmada hem skor hem de oyun olarak gereken skorları alıp devam etmemiz” diye konuştu. 

“Futbol bir takım oyunu” 

Futbolun bir takım oyunu olduğunu anlatan Yanal, “Sadece benim yaptığım konuşma yeterli değil. Herkesin buna tepki vermesi gerekiyor. Baktığınızda kariyeri yüksek ve önemli oyunculardan kuruluyuz. Onların yardımına ihtiyacımız var. Isla ya da Moses kötü oynadığı için çıkmadı. Değişiklik ve refleksi takımında göstermesi gerekiyordu. Bu refleksi gösterecek oyuncular var. O oyuncular pas verdi. Onlar da bunu çok iyi yaptı. Birkaç dokunuş yaptığınızda da bu geriye gelir. Bu gerçekleştiren oyunculara ben teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.. 

Sitene Ekle
Etiketler