BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.439,27

Erkekler bu fimleri defalarca izliyor!

Erkekler bu fimleri defalarca izliyor!

Artık klasik halini almış olmalarına rağmen bu filmler erkekler tarafından ayrı bir beğeni kaynağı oluşturuyor.

Erkekler bu fimleri defalarca izliyor!

1. Baba / The Godfather (1972)

Mario Puzo’nun çok satan kitabından Puzo ve yönetmen Francis Ford Coppola tarafından sinemaya uyarlanan eser, 40’lar ve 50’lerin Amerika'sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor.

Erkekler bu fimleri defalarca izliyor!

2. Ucuz Roman / Pulp Fiction (1994)

Filmde Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirine aşık bir çift küçük soyguncudur. Öteyandan, iki gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak, patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahetekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun güzel ve genç karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı reddederek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri muhteşem bir şekilde bir araya getirecek, yollarını kesiştirecektir.

Erkekler bu fimleri defalarca izliyor!

3. İyi, Kötü ve Çirkin / The Good, The Bad and The Ugly (1966)

Ortak bir hedefe doğru değişik nedenlerle yol almakta olan üç silah arkadaşı aslında kader açısından yolları kesişmiş insanlardı. İsimleri İyi, Kötü ve Çirkin olan bu kişiler için o dönemdeki Amerikan İç Savaşı bir araçtı. İyi ile Çirkin’in risk barındıran ancak iyi para getiren işleri mevcuttu. Çirkin, aranan azılı bir suçlu olduğu için İyi onu adalete teslim edip önce ödülünü alıyor sonra da darağacından riskli bir metot ile kurtarıp bir sonraki işe kadar sağ kalmasını sağlıyordu. Bir gün gizli bir hazinenin ortaya çıkmasıyla ikilinin araları bozuldu. Onlar birbirleriyle didişirken ortaya üçüncü bir hazine avcısı çıktı O da Kötü adındaki kişiydi. Artık her şeyin başka türlü yaşanma zamanıydı.

Erkekler bu fimleri defalarca izliyor!

4. Dövüş Kulübü / Fight Club (1999)

Jack, hayatın sıradanlığına kapılmış bir sigorta memurudur. Uzun bir süredir 'insomnia' yani uykusuzluk hastalığından şikayetçidir. Kendi psikolojik sıkıntılarından kurtulabilmek adına grup terapilerine katılmaktadır. Terapiler esnasında Marla adında bir kızla tanışır. Bir süre sonra da hayatını değiştirecek olan Tyler Durden ile... Durden, Jack'in ulaşmak istediği tüm hedeflere ulaşmış olan bir adamdır ve Jack'i asla hakkında konuşulmaması gereken bir organizasyon olan 'Dövüş Kulübü' ile tanıştıracaktır.