BIST 9.583
DOLAR 32,45
EURO 34,48
ALTIN 2.474,00
GÜNCEL

Erdoğan'dan Tuncay Özkan'a; Bunların devri bitti

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 24 TV, 360 ve Alem FM ortak yayınında 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek ve 24 TV Programcıları Ersoy Dede ile Hikmet Genç’in sorularını cevaplıyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 24 TV, 360 ve Alem FM ortak yayınında Tuncay Özkan'ın seçim otobüsü üstünde tepki göstermesine ağır sözlerle yüklendi. İşte o konuşma; 

Bu vatanın evladına sen it diyemezsin. Ona göre orada bir düzen kuruyor. Bunların sonu gelmiştir. Bu millet sana gereğini yapar. Ama bunlar bu halkın dilini yakalayamadılar. Bunlar menşei itibari ile maalesef buraya gelişi farklı ve o da şimdi mesela denize dökeceğiz derken kim adına bunu söylüyorsun? Genel başkanın adına mı söylüyorsun sana böyle bir yetki mi verdi ne adına söylüyorsun? Ben ne dedim biz denize dökmeyeceğiz bunlar için özel bir demokrasi müzesi yapacağız. Bunları güzel objeler olarak orada değerlendireceğiz dedim.

Yarın İzmir'deyiz buyur gel. Orada yapalım, oradayız. Siyasette affedilmeyecek sözlerdir. Eline sahip olacaksın, diline sahip olacaksın, beline sahip olacaksın. Bu nedir ahlak sahibi.

Sitene Ekle