BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22
GÜNCEL

Erdoğan'dan flaş Afrin operasyonu ve HDP açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da flaş açıklamalarda bulundu. Diyarbakır'da kongre yapan HDP'ye seslenen Erdoğan, 'Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır.' diyerek uyardı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi. Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin son dakika açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli görüşüyoruz, nerede, ne oldu, sürekli takipteyiz. İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız" dedi. Afrin operasyonunun başlamasının ardından KCK ve HDP'nin sokağa çıkma çağrısı yaptığını hatırlatan Erdoğan, 'adım adım takip ediliyorsunuz' diyerek uyardı.

Erdoğan, KCK ve HDP'nin Diyarbakır'da kongre yapmasına ilişkin şunları söyledi;

"KCK ve HDP sokağa çağırıyor. Şu anda Diyarbakır'da kongre yapıyorlar, kimseyi bulamamışlar. Şu anda adım adım takip ediliyorsunuz. Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız bu ülkede. Biz yerli ve milli bir duruşla şu anda ülkemizin sınırlarına saldıranlara karşı bir operasyon yapacağız siz bizi içeriden vuracaksınız öyle mi. Şu anda Mehmetçiğimizin, ÖSO'nun Rabbim yardımcısı olsun. Her şey bir tarafa, Allah bizimle beraber."

Sitene Ekle