BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
POLİTİKA

Erdoğan'dan FETÖ'cülere son dakika çağrısı! Artık sonunuz geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda FETÖ'cülere seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasında 15 Temmuz'da yaşanan olayları hatırlatarak ''asıl tehlike içimize sızmış düşmanlar. FETÖ terör örgütü son zamanların en son örneğidir diyerek FETÖ'cülere seslendi: Artık sonunuz geldi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

YAPTIKLARINIZIN CEZASINI ÇEKECEKSİNİZ: Asıl tehlike içimize sızmış düşmanlar. FETÖ terör örgütü son zamanların en son örneğidir. Önce 17-25 Aralık’ta sonra 15 Temmuz’da bu alçakları durdurduk. FETÖ’nün milletimize saldırısına değil de, aldığımız önlemlere darbe diyenler oldu. Devlet görevlilerini durdurmak için akılalmaz yöntemlere başvuruyorlar. Yaptıklarınızın cezasını parmaklıkların arkasında çekeceksiniz.

FETÖ'CÜLERE SESLENİYORUM: ARTIK SONUNUZ GELDİ:Ülkemiz içindeki ve dışındaki tüm FETÖ'cülere sesleniyorum artık sonunuz geldi. Gidecek yeriniz atacak adımınız kalmadı. Önünde sonunda elebaşınız da gelecek. Hemen her gün farklı ülkelerden FETÖ’ye operasyon için teklif alıyoruz. Mücadelemimiz kararlılıla sürecek.

Sitene Ekle