BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
MEDYA

Erdoğan'dan Dündar'a tepki! 'Bedelini ağır ödeyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Can Dündar'ın tutuklanması ve Cumhuriyet Gazetesi'nde çıkan haberle ilgili yorum yaptı. Haberi özel haber olarak hazırlayan kişinin bedelini ağır ödeyeceğini söyleyen Erdoğan, Can Dündar hakkında neler söyledi?

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül hakkında tutuklama kararı çıkarılmış, ardından deneyimli gazeteciler Silivri Cezaevi'ne gönderilmişti.


Yaşananların ardından bir kanalın canlı yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Gazetesi'nde çıkan haber ve açtığı dava hakkında konuştu. Erdoğan düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: 


'Bedelini ağır ödeyecek'


'Milli İstihbarat Teşkilatı'na yönelik atılan o iftiralar ve yapılan gayri meşru operasyon; gayri meşrudur çünkü bir ajan faaliyeti, bir casusluk faaliyetidir. Bu casusluk faaliyetinin içine bu gazete de girmiştir. Orada da sadece bu rakamlar veriliyor. Tüm bu rakamların kaynağı nedir? Kimden aldın sen o rakamların? Paralel yapı! Oradan alarak bunları yapıyor. Bunlarla ilgili de hemen avukatlara talimatı verdim, davamı açtım. Bunları nbütün derdi Türkiye'nin imajına gölge düşürmek. Gayretleri bununla ilgili. Bu haberi özel haber olarak yapan kişi de bunun bedelini ağır ödeyecek. Öyle bırakmam onu!' dedi.

Sitene Ekle
Etiketler