BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91
GÜNCEL

Erdoğan'dan çok sert sözler: Bunlar dinsiz, kitapsız, Allahsız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Tüneli'nin açılışında konuştu. Erdoğan, konuşmasında 8. gününde devam eden Afrin'deki Zeytin Dalı Operasyonuna da değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Tüneli'nin açılışında konuştu. Erdoğan, konuşmasında 8. gününde devam eden Afrin'deki Zeytin Dalı Operasyonuna da değindi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize dostluk elini uzatana, biz kucağımızı açarız. Bizden yardım isteyene, biz ekmeğimizi böler veririz ama bize saldıran, istiklalimize ve istikbalimize kasteden hiç kimsenin de gözünün yaşına bakmayız. Bu terör örgütünün adı ister FETÖ olsun, ister DEAŞ olsun, ister PKK olsun, ister PYD, YPG olsun, hangi farklı isimlerle karşımıza çıkarsa çıksınlar hiç fark etmez. Allah'ın izniyle hepsinin üzerinden de silindir gibi geçeriz" dedi.

"BUNLAR DİNSİZ, KİTAPSIZ, ALLAHSIZ TERÖR ÖRGÜTLERİ"

Kilis'teki camide sivil vatandaşlarımıza yapılan saldırıyı hatırlatan Erdoğan, "PKK/PYD, DEAŞ bunlar dinsiz, kitapsız, Allahsız terör örgütleri... Almanya daha neyi bekliyor? Polislerinin güvencesi altında camilerimize ve vatandaşlarımıza saldırıyorlar" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti;

Türkiye kendi güvenliği için üzerine düşünleri yaparken bunu elbette müttefikleriyle hayata geçirmek ister. Batı'da şu anda terör örgütleri camilerimizi yakıp yıkıyor, Almanya'daki son gelişmeler... Almanya daha neyi bekliyor? Belçika'da aynı şeyler yapılıyor. Bunları dillendirdiğimiz zaman da rahatsız oluyorlar. Burada herhangi bir kiliseye karşı böyle bir şey yapılsa, benim polisim de izlese acaba dünya buna ne der?

Sitene Ekle