BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Erdoğan: Yanlışlar devam ettikçe bedelleri ödeteceğiz

Trabzon'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Paraları Kandil'e gönderenlere biz müsaade etmeyiz. Onun için kayyumlar. Bundan sonraki süreçte de bu tür yanlışları devam ettikçe bu bedelleri ödeteceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler öncesinde Türkiye'yi karış karış gezip, gündeme ilişkin konularda açıklamalar yaptı. Trabzon'da konuşan Erdoğan, "Paraları Kandil'e gönderenlere biz müsaade etmeyiz. Onun için kayyumlar. Bundan sonraki süreçte de bu tür yanlışları devam ettikçe bu bedelleri ödeteceğiz. Önceki gün uçak krizi sonrasında Pakistan'ın cumhurbaşkanı ve başbakanı ile görüştüm. Biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Türkiye'nin çabalarıyla bu sıkıntılı süreç atlatılacak" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Çok seviyorsan git Kuzey Irak'a sizin burada yeriniz yok. CHP'ye, İYİ Parti'ye gönül verenlere sesleniyorum, bu ülkeyi bölmek isteyenlerle nasıl oluyor da omuz omuza oluyorsunuz? Bizim arkamızda PKK, HDP, YPG var diyor. Bizim arkamızda da bu millet var ve Hak var. Bunlara devlet para verdi, bu alçaklar çukur kazdı. Binaları kendi içinden tünellerle birbirine bağladı. Bu paralar size çukur eşin diye mi verildi? Kandil'e gönderdiler. Paraları Kandil'e gönderenlere biz müsaade etmeyiz. Onun için kayyumlar. Bundan sonraki süreçte de bu tür yanlışları devam ettikçe bu bedelleri ödeteceğiz. 

Sitene Ekle