BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,56
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Erdal Arıkan aslen nereli eşi ve çocukları kimdir?

Türk siyasetinin sevilen ve bilinen isimlerinden biri olan Erdal Arıkan aslen Bingöllü ve 1958 doğumlu. Asıl mesleği beden eğitimi öğretmenliği olan Erdal Arıkan Bingöl'de birçok spor faaliyetlerine imza attı. Evli olan Erdal Arıkan'ın 2 tane çocuğu vardır.

Abone ol

Erdal Arıkan Türk siyasetinin bilinen isimlerinden birisi. Erdal Arıkan aslen Bingöllü ve asıl mesleği beden eğitimi öğretmenliği. Memleketi Bingöl'de uzun süre hizmet veren Erdal Arıkan'ın evli ve 2 çocuğu vardır. 

ERDAL ARIKAN KİMDİR: AK Parti'nin Bingöl belediye başkan adayı Erdal Arıkan, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü görevini yürütüyordu. 2010 yılında Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'nın, Kilis İl Spor Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü'ne Erdal Arıkan getirildi.

Arıkan'ın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Bingöl'de birçok spor faaliyetlerine imza atan Arıkan, son olarak İçişleri Bakanlığı desteğiyle Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Ay Spor Kulübünce hazırlanan Sokaktan Spora ve Sağlıklı Yarınlara Projesi kapsamında bisiklet yarışı etkinliğinde konuşmuştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, bu tür etkinliklerin son derece önemli olduğunu ifade etmişti.