BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,47
ALTIN 2.489,33
MEDYA

Enis Arıkan'dan O Ses Türkiye'de Everyway That I Can performansı

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Eurovision'da birincilik getiren Every Way That I Can şarkısını seslendirdi. Arıkan, başarılı performansı sonucu jüri tarafından paylaşılamadı.

Ünlü oyuncu Enis Arıkan, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, Eurovision'da birincilik getiren Every Way That I Can şarkısını seslendirdi. Arıkan, başarılı performansı sonucu jüri tarafından paylaşılamadı. Ünlü oyuncu Enis Arıkan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Eurovision'da birincilik getiren Every Way That I Can şarkısını seslendirdi. Arıkan, başarılı performansı sonucu jüri tarafından paylaşılamadı.

Eurovision'da birincilik getiren Every Way That I Can şarkısını O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında seslendiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyada çok konuşuldu. Enis Arıkan sosyal medya hesabından kendi performansını izlediği anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Enis Arıkan'ın performansına takipçileri de sessiz kalmadı. Enis Arıkan'ın birçok takipçisi performansı beğendiklerini yorumlarıyla belli etti.

Sitene Ekle