BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

En yalancı burç hangisi?

En yalancı burç hangisi?

burçların yalanla olan ilişkisi nasıldır? İşte burçlar ve yalan arasındaki ilişkileri...

En yalancı burç hangisi?

Burçların yalanla olan ilişkisi nasıldır? Kimi mecbur olduğu için yalan söyler, kimi yalana alışmıştır zaten, kimi ise yalandan nefret etse de daha iyi olacağını düşündüğü için beyaz yalana başvurur. Peki burçların yalanla olan ilişkisi nasıldır? İşte burçlar ve yalan arasındaki ilişkileri...

En yalancı burç hangisi?

KOÇ BURCU: Yalan söylemeyi sevmeyen ve beceremeyen koçların, yalan söylediğinden şüphelenirseniz biraz üzerine gitmek ile her şeyi çözersiniz. Çünkü onların, ne savunacak, ne de durup uzun uzun kurgulayacak vakitleri vardır.

En yalancı burç hangisi?

BOĞA BURCU: Her zaman lükse ve paraya düşkün olan boğaların, zayıf noktaları budur. Eğer onlara "Paran var mı?" diye sorarsanız alacağınız cevap "Hayır" olacaktır. Ama mutlaka kenarda paraları vardır ve sizi bu konuda kandırmaya çalışıyorlardır.

En yalancı burç hangisi?

İKİZLER BURCU: Yalanını yakalamanın en zor olduğu burçlardan birisidir ikizler. Çünkü ikna kabiliyetleri oldukça yüksektir. Yalanları ile karşılaştığınızda ise yarattıkları hikayeler ile sizi şaşırtacaklardır. Bu kadar inandırıcı olabiliyor olmaları sizi korkutabilir.