BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

En tuhaf icatlar

En tuhaf icatlar

Yemek yemeyi engelleyen ağız kafesisürekli diyet yapmaktan sıkıldınız mı? o zaman bu yaratıcı alet tam size göre. ağız kafesi de diyebileceğimiz bu alet yemek yemenizi önlüyor. aleti taktığınızda rahatça nefes alıp konuşabiliyorsunuz fakat ağız bariyeri olduğu için yemek yiyemiyorsunuz. kafa...

En tuhaf icatlar

Yemek yemeyi engelleyen ağız kafesi

Sürekli diyet yapmaktan sıkıldınız mı? O zaman bu yaratıcı alet tam size göre. Ağız kafesi de diyebileceğimiz bu alet yemek yemenizi önlüyor. Aleti taktığınızda rahatça nefes alıp konuşabiliyorsunuz fakat ağız bariyeri olduğu için yemek yiyemiyorsunuz. Kafa arkasından kilit sistemi olan bu sistem kullanırken hile yapmanıza da müsade etmiyor.

En tuhaf icatlar

Kuş bezi

Kuşunuzun küçük hediyelerini temizlemekten bıktınız mı? Bu ilginç icat, kuş bezi, dışkıları içine hapsedebileceğiniz bir torba, ve ayrıca kuşunuzun kanatlarına ve kuyruğuna hareket etmesini sağlayabilecek delikler sunuyor. Deneyin.

En tuhaf icatlar

Otomatik yatak toplayıcı

Hergün yatak toplamaktan sıkıldınız mı? Bundan böyle bu işlemi sizin yapmanıza gerek yok. Elektrikle çalışan bu yatak yapma makinesini yatağınızı toplarken kullanabilirsiniz. Yatağın her iki tarfında da bulunan dönen çark ile yatağın ayak kısmından kafa kısmına kadar kalkabiliyor. Ne kadar harika değil mi?

En tuhaf icatlar

Peynirli filtre sigara

Eğer yeni bir sigara deneyimi arıyorsanız, belki de ihtiyacınız olan lezzetli peynir filtreli sigaradır. Yaratıcısına göre, günümüzdeki filtreler nikotini ve katranı yeterince süzemiyor bu nedenle yeni bir filtre icad etti. Bu buluşun ayrıca çok etkili bir tütün filtresi olduğu iddia ediliyor.